Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Kiemelt

Kányazsomborpesztós, grillezett, sajtos szendvics

Hidegen is melegen is vadzöldségpesztó, amikor csak van, ...és szinte mindig lehet frissen készíteni valamiből, ami vad és zöld. A kányazsomborpesztó az egyik különlegesség. ITT írtam róla és elkészítése is ott található.    Elkészítés: A pesztót az ITT leírt módon készítettem, majd a kenyérszeletekre kentem jó bőven, tettem rá  finom sajtszeletet, olyan sajtot, ami kissé olvadós. A szendvicset grillserpenyőbe tettem és mindkét oldalát kissé csíkosra pirítottam. A végén még pár retekszeletet is csempésztem bele. További vadpesztók ITT  még. ********************************** Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását,  ITT  van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is:  Erdőkóstoló adományvonal   Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Legújabb bejegyzések

Bodzavirágos madártej

Nyárilaska-pincepörkölt

Csalánleves

Kányazsomboros, sajtos sült tésztabatyuk juhtúrós mártogatóval

Kányazsomboros töltött tojás vadsnidlinggel megszórva

Kányazsombor-pesztó (pesto)

Lepénykenyér vadzöldséges-medvehagymás mártogatóval

Medvehagyma és más levélzöldek biztonságos hideg olajban tartósításához

Medvehagymás, magos, tejfölös kenyérlepény

Medvehagymás tojásos nokedli

Medvehagymás, brokkolis pite

Várandósság és szoptatás alatt nem ajánlott vadgyümölcsök és vadzöldségek

Csalánpesztós kelt csigák

Cseh kucsmagombák zamatos turbolyás, tejszínes szószban, rizskörettel

Medvehagymás tojásos spenót puliszkával

Vadvirágok a tányéron

Tejfölös vargányaszósz puliszkagombóccal